Opinie

Profesjonalna obsługa, świetny towar, na prawdę polecam ten sklep

Skomentowane przez: Łukasz

Data dodania: 2009-05-06

Dziękujemy i zapraszamy ponownie

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-05-06

Dziękuję za solidność w każdym calu!

Skomentowane przez: Ewa

Data dodania: 2009-05-18

Dziękujemy za miłe słowa.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-05-18

Szybko,sprawnie, profesjonalnie.Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam!

Skomentowane przez: Anna

Data dodania: 2009-05-19

Dziękujemy za pochwały i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-05-19

dziękuję za błyskawiczną realizację , europejski poziom i fantastyczne buty ! pozdrawiam

Skomentowane przez: Iza K. Radom

Data dodania: 2009-05-25

Dziękujemy. Staramy się najlepiej jak potrafimy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-05-26

serdecznie polecam - towar zgodny z opisem i błyskawiczna wysyłka, ja osobiście jeszcze skorzystam z tego sklepu internetowego...pozdrawiam

Skomentowane przez: Łukasz Sz.

Data dodania: 2009-05-29

Dziękujemy za pozytywny komentarz i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-05-29

Zdecydowanie polecam!!! otrzymałam towar zgodny z zamówieniem, w czasie szybszym niż na początku wskazywano. Szybko i bezproblemowo - sklep godny polecenia.

Skomentowane przez: Monika

Data dodania: 2009-06-08

Dziękujemy za pozytywną opinie i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-06-09

Super szybka przesyłka.Wysłałam zamówienie w poniedziałek a buty dotarły do mnie w środę tego samego tygodnia! No i przede wszystkim zakupione buty są piękne i wygodne! Dziękuję serdecznie. Polecam zakupy w tym sklepie:)

Skomentowane przez: Agnieszka

Data dodania: 2009-06-17

Cóż za sympatyczna Klientka. Dziękujemy za miły wpis i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-06-18

W takim sklepie przyjemnie robi się zakupy, szybko, sprawnie i towar bez zastrzeżeń. Polecam. Pozdrawiam

Skomentowane przez: Kamila

Data dodania: 2009-07-21

Dziękujemy i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-07-21

Miła,fachowa i szybka obsługa klienta, błyskawiczna dostawa i oczywiście piękne buty. Dziękuję i pozdrawiam.

Skomentowane przez: Małgorzata

Data dodania: 2009-08-27

Dziękujemy za miły komentarz i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-08-27

Błyskawiczna przesyłka, zamówiłam w piątek, w poniedziałek paczka już była u mnie. Buty świetne, dokładnie jak na zdjęciu. Pozdrawiam i dziękuję!

Skomentowane przez: podpis

Data dodania: 2009-09-09

Miło nam, że jest Pani zadowolona. Dziękujemy za wpis i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-09-09

Polecam sprzedawcę za profesjonalną obsługę, a przede wszystkim za błyskawiczną przesyłkę -na drugi dzień po wpłacie otrzymałam przesyłkę z butami. Towar idealny.

Skomentowane przez: Renata małopolskie

Data dodania: 2009-10-21

Dziękujemy za miły komentarz. Zachęcamy do zaglądania na strony sklepu.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-10-22

Polecam sprzedawcę.To prawda przesyłka jest błyskawiczna.W środę zamówiłam buty a w piątek je dostałam.

Skomentowane przez: Renata warmińsko -mazurskie

Data dodania: 2009-10-23

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Staramy się najlepiej, jak potrafimy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-10-24

Polecam!!!! Profesjonalna obsługa . Widać tu dbałość o klienta. Asortyment duży. Na każdą okazję i na każdą kieszeń. W tym roku kupiłam właśnie w tym sklepie 6 par butów.

Skomentowane przez: Halina

Data dodania: 2009-11-11

Dziękujemy za pozytywną opinie. Właśnie pracujemy nad rabatami dla wiernych Klientów.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-11-11

Sklep godny polecenia, profesjonalna obsługa, super doradztwo, szybka przesyłka zamówionego towaru. Zamówiłam dwie pary kozaczków-jakość butów sięga najwyższej półki, zdjęcia dokładnie odzwierciedlają zamówiony towar. Bardzo dziękuję za tak miłą obsługę. Serdecznie pozdrawiam i jak najbardziej polecam ten sklep:-))))

Skomentowane przez: Izabela

Data dodania: 2009-11-21

Dziękujemy za miły komentarz i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-11-23

Szanowni Państwo, jak dotąd nie jestem Waszą klientką ale bardzo chciała bym nią zostać. Niestety nie znalazłam interesującego mnie rozmiaru 41 np. firmy caprice która jest mi znana ale nie tylko ( wkładka 27,3 - 5) Brakuje mi również mozliwosci wyszukiwania po długości wkładki; w ten sposób mogę lepiej dopasować obuwie. Myśle, ze nie tylko ja mam problem ze znalezieniem większego rozmiaru... Pozdrawiam

Skomentowane przez: Magda

Data dodania: 2009-11-23

Witamy serdecznie. Prosimy o kontakt mailowy, a postaramy się pomóc.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-11-23

Witam! Kozaki które u Państwa kupiłam(caprice) są rewelacyjne!!! Do tej pory miałam trudność z dopasowaniem kozaków , bo żadne nie chciały się zapiąć na łydce.Te na"luziku" zapiełam, a skórka jest mięciutka, wykonanie super!!! Będę zaglądała na Państwa stronę bo nie chciałaby poprzestać tylko na 1 parze butów( których jestem fanką).Pozdrawiam Ewa

Skomentowane przez: ewa

Data dodania: 2009-11-27

Cieszymy się bardzo. W razie problemów z dopasowaniem butów, prosimy o kontakt, a zawsze postaramy się dopasować odpowiednie. Pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-11-27

Profesjonalnie. Gorąco polecam

Skomentowane przez: Marcin

Data dodania: 2009-11-27

Dziękujemy za dodanie komentarza i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-11-28

Szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja.!!!Buty rewelacja!!!Bardzo profesjonalne podejście!!!POLECAM!!

Skomentowane przez: Ela

Data dodania: 2009-11-30

Dziękujemy za wpis i życzymy miłego noszenia.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-11-30

Botki sa fantastyczne! Milo i szybko przeprowadzona transakcja! Serdecznie POLECAM sklep modnebuty.pl i mam nadzieje, ze jeszcze nie raz bede Wasza klientka:) POZDRAWIAM!

Skomentowane przez: Daria

Data dodania: 2009-12-02

Cieszymy się z Pani udanego zakupu. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-12-03

Kozaczki SUUUPER !!! Szybka przesyłka i mila obsługa dzięki serdeczne i gorąco polecam Wasz sklep

Skomentowane przez: MONIKA

Data dodania: 2009-12-05

Miło nam, że jest Pani zadowolona. Życzymy miłego użytkowania i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-12-05

Miła,fachowa i szybka obsługa klienta, błyskawiczna dostawa. Piękne buty. Dziękuję i pozdrawiam.

Skomentowane przez: Ela

Data dodania: 2009-12-09

Dziękujemy za pozytywną opinię. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-12-09

Jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepu, szybkości i jakości towaru - polecam wszystkim ten sklep

Skomentowane przez: Ewa

Data dodania: 2009-12-09

Cieszymy się niezmiernie. Dziękujemy za dodanie opinii i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-12-09

Miła i fachowa obsługa klienta, szybka dostawa, super buty, gwarancja jakości. SKLEP GODNY POLECENIA !!!

Skomentowane przez: Maria

Data dodania: 2009-12-13

Dziękujemy za miły wpis. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-12-13

Witam!!!Zamówione przeze mnie kozaki spełniają moje oczekiwania są po prostu super.Poza tym bardzo szybka dostawa i gwarancja jakości. Polecam!!!

Skomentowane przez: Magda

Data dodania: 2009-12-17

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Dziękujemy za dodanie opinii i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-12-17

Zdecydowanie polecam

Skomentowane przez: Bailiff

Data dodania: 2009-12-18

Dziękujemy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-12-18

Buty jak na zdjęciu, dotarły ekspresowo, minimum formalności. Dziękuję i pozdrawiam.

Skomentowane przez: p3tro

Data dodania: 2009-12-22

Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-12-22

Buty bardzo dobrze wykonane,solidne wygodne i ładne z wyglądu,minimum formalności,szybka przesyłka.Dziękuję i pozdrawiam.

Skomentowane przez: sp3frv

Data dodania: 2009-12-27

Dziękujemy za wpis i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2009-12-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Buty zamówiłam w powigilijny poniedziałek, we wtorek zostały wysłane, a w środę już je dostałam. Dodam na marginesie, że mieszkam na drugim końcu Polski. Mimo zapewnień nie spodziewałam się tak szybkiej obsługi, głównie ze względu na współpracę z pocztą polską i gorący okres świąteczny. Polecam firmę jako godną zaufania.

Skomentowane przez: Małgorzata K.

Data dodania: 2009-12-31

Dziękujemy serdecznie za wpis i życzymy wszystkiego dobrego w Nowym Roku.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-01

Szczerze polecam!Przede wszystkim ze względu na klasę realizacji zamówienia. Zamówiłam obuwie damskie (TOP-BUT wzór 357 kolor niebieski) 30 grudnia 2009r., a ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu dostałam je 31 grudnia 2009. Zaznaczam, że mieszkam w północnej wielkopolsce. Dodatkowy plus za jakość sprzedawanego obuwia. Dziękuję za miłą obsługę i pozdrawiam.

Skomentowane przez: Adrianna

Data dodania: 2010-01-07

Dziękujemy serdecznie za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-08

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, miła obsługa i szybka przesyłka. Buty takie same jak na zdjęciu. Dziękuję za długopis i kalendarzyk. Pozdrawiam serdecznie

Skomentowane przez: Urszula Werszko

Data dodania: 2010-01-09

Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-09

Witam! Jestem bardzo zadowolona z butów, są śliczne i wygodne. Dostawa błyskawiczna. Sklep naprawdę godny polecenia-szczerze polecam!!! Pozdrawiam

Skomentowane przez: Adriana

Data dodania: 2010-01-10

Serdecznie dziękujemy za miły komentarz.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-11

Zakupione buty w sklepie Modnebuty - decyzja, jeden e-mail, wpłata i radosny odbiór butów po dwóch dniach :) Jednym słowem, POLECAM - pełen profesjonalizm. pozdrawiam i dziekuje :)

Skomentowane przez: Jacek

Data dodania: 2010-01-14

Miło nam usłyszeć opinie od Pana. Dziękujemy za wpis i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-14

Buty są rewelacyjne takie jak na zdjęciu. Obsługa: super, rewelacja, szybko, sprawnie, profesjonalnie... polecam:) Pozdrawiam,

Skomentowane przez: Asia Malbork

Data dodania: 2010-01-14

Szczerze dziękujemy za Pani opinię. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-14

Wspaniały kontakt, profesjonalne doradztwo i ogromna cierpliwość w odpowiadaniu na liczne zapytania. Zakupione obuwie prezentuje się znakomicie. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. No i oczywiście polecam!

Skomentowane przez: JK

Data dodania: 2010-01-16

Dziękujemy za bardzo miła opinie. Pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-16

Buty znalazłem i mierzyłem w sklepie w Krakowie, następnie kupiłem je na tej stronie, ponieważ były dużo tańsze. Profesjonalna szybka obsługa jestem bardzo zadowolony.

Skomentowane przez: Maciek

Data dodania: 2010-01-18

Dziękujemy za wpis i zachęcamy do dalszego oszczędzania.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-18

Polecam ten sklep zdecydowanie. Zamówiony towar otrzymałam bardzo szybko. Świetny kontakt ze sprzedającym.Jestem bardzo zadowolona.

Skomentowane przez: Teresa

Data dodania: 2010-01-21

Dziękujemy za pozytywny wpis. Pozdrawiamy i życzymy udanego użytkowania.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-22

Profesjonalna obsługa. Szybka przesyłka. Buty rewelacyjne. Na pewno nie będzie to mój ostatni zakup w tym sklepie.

Skomentowane przez: Wioletta

Data dodania: 2010-01-22

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-23

Obsługa w pełni profesjonalna, bardzo miły kontakt-polecam każdemu, kto zamierza skorzystać s usług tego sklepu !!! :) pozdrawiam,

Skomentowane przez: Piotr

Data dodania: 2010-01-22

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony. Pozdrawiamy i dziękujemy za wpis.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-23

Sklep naprawdę godny polecenia!! Właśnie w tym sklepie kolejny raz dokonuję zakupów. Właścicielom i personelowi życzę sukcesów i pomyślności w 2010roku.

Skomentowane przez: Halina

Data dodania: 2010-01-24

Dziękujemy za życzenia. Wszystkiego dobrego życzymy Pani w Nowym Roku.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-01-25

Witam! Sklep super, miła obsługa, błyskawiczna dostawa, moje buciki są piękne.

Skomentowane przez: Monika

Data dodania: 2010-01-30

Dziękujemy za wpis i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-02-01

Miło jestem zaskoczona. Bardzo szybka wysyłka, przed zamówieniem zapytałam o konkretne parametry, które mi podano (długość wkładki buta wybranych modeli). Po tym, jak złożyłam zamówienie znalazłam w internecie inne parametry tych samych modeli i mówiąc szczerze zdenerwowana czekałam na przesyłkę, którą byłam pewna, że trzeba będzie wymieniać w związku z niewłaściwymi wymiarami. Okazało się jednak, że to nie tu dokonano niewłaściwego opisu. Buty pasują. Wszystko jest w porządku, co świadczy, że na pytania klientów obsługa reaguje właściwie. To bardzo miłe i zachęca do robienia zakupów "na odległość" przez internet. Polecam w związku z tym.

Skomentowane przez: Agnieszka

Data dodania: 2010-02-10

Dziękujemy za pozytywny wpis. Zachęcamy do zadawania pytań w przypadku wątpliwości, a zawsze chętnie szczegółowo na nie odpowiemy. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-02-11

Dziękuje za udany zakup. Buty są śliczne, wysyłka w tempie ekspresowym. Napewno skorzystam z Państwa usług jeszcze nie raz. Dziękuję i pozdrawiam.

Skomentowane przez: Justyna

Data dodania: 2010-02-12

Dziękujemy za wpis. Miło nam usłyszeć Pani zadanie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-02-15

Niesamowicie szybka akcja !!! Expresowa dostawa, a buty ...przepiękne !!! Z czystym sumieniem można polecić ten sklep wszystkim !!!

Skomentowane przez: Beata ze Szczecina

Data dodania: 2010-02-12

Dziękujemy za ten wpis pełen ekspresji :) Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-02-15

Dziękuję, bardzo szybko dostałam zamówione buty. Gorąco polecam zakupy w waszym sklepie. Dziś już wiem, że jeszcze nie raz będę u was kupować buty. pozdrawiam serdecznie

Skomentowane przez: Izka

Data dodania: 2010-02-15

Dziękujemy za pozytywny wpis. Życzymy miłego użytkowania i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-02-16

Dziękuje za S-but- kozaczki. Jestem bardzo zadowolona, buty są eleganckie , identyczne jak na zdjęciu.Dostawa była bardzo szybka- 2 dni.Pozdrawiam

Skomentowane przez: Julita z Halinowa

Data dodania: 2010-02-19

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Dziękujemy za komentarz i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-02-19

Od samego początku miałem poczucie, że jestem obsługiwany na najwyższym poziomie. Zamówienie złożyłem we wtorek po 16.00, przelew wyszedł we wtorek rano, a buty były u mnie w środę o 8.30 ! Mało tego, sklep pamiętał jeszcze o miłym słowie i drobiazgu ku pamięci. Mogę z czystym sumieniem przyznać najwyższe noty ze wszystkich kategoriach. I bardzo miło jest wiedzieć, że komuś naprawdę zależy na zadowoleniu klienta. Na pewno będę zaglądał na stronę sklepu zawsze, gdy będę szukał butów. Polecam ModneButy.pl każdemu i wszystkim !

Skomentowane przez: Grzegorz z Warszawy

Data dodania: 2010-02-24

Miło nam usłyszeć tak pochlebną opinię. Dziękujemy za wpis. Mamy nadzieje, że buty będą się dobrze spisywały. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-02-25

Polecam ten sklep, profesjonalna obsługa, a buty Badura Diablo rewelacja.

Skomentowane przez: podpis

Data dodania: 2010-02-24

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony. Życzymy miłego użytkowania i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-02-25

Buty przepiękne! jeszcze ładniejsze niz na zdjęciu. wszystko sprawnie i szybko. Polecam w 100% sklep "Modne buty"!!!

Skomentowane przez: Ania

Data dodania: 2010-02-25

Serdecznie dziękujemy za komentarz. Pozdrawiamy i życzymy miłego noszenia.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-02-25

Bardzo ładne buty, na żywo prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciu. Szybka przesyłka, dobry kontakt, profesjonalna obsługa, polecam!

Skomentowane przez: Gosia

Data dodania: 2010-02-26

Miło nam, że jest Pani zadowolona. Życzymy udanego użytkowania i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-02-26

Zamówiłem.Dotarło ekspresowo.Wszystko gra.Nic dodać,nic ująć. Polecam.

Skomentowane przez: Tomek.

Data dodania: 2010-03-02

Dziękujemy za wpis i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-02

Bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu, ekspresowa wysyłka, towar zabezpieczony i bez żadnej skazy. Z pełną odpowiedzialnością polecam zakupy w modnebuty.pl. Ja od dzisiaj zamierzam korzystać z usług tego sklepu jak najczęściej.

Skomentowane przez: Rajmund

Data dodania: 2010-03-03

Miło nam słyszeć Pana opinie. Gorąco dziękujemy za wpis i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-03

naprawde polecam sklep modne buty!!naprawde piekne buty!!

Skomentowane przez: anna

Data dodania: 2010-03-03

Dziękujemy. Cieszymy się, że przypadły Pani do gustu.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-03

Profesjonalna obsługa, pełna informacja, błyskawiczna dostawa towar najwyższej jakości. Polecam ten sklep.

Skomentowane przez: Małgorzata

Data dodania: 2010-03-03

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy gorąco.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-03

Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Kontakt ze sklepem poprzez e-mail bez zarzutu. Byłem informowany o każdym etapie realizacji zamówienia. Bardzo szybka przesyłka. Jestem pewien, że jeszcze nie raz zawitam do Państwa sklepu. :)

Skomentowane przez: Przemek

Data dodania: 2010-03-04

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony. Życzymy udanego użytkowania i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-05

Dzisiaj otrzymałam przesyłkę z bucikami.Buciki idealne na moją wąską stopę.Dziękuję za ekspresową wysyłkę.Polecam Państwa sklep,

Skomentowane przez: Bogusia

Data dodania: 2010-03-09

Miło nam, że jest Pani zadowolona. Dziękujemy za wpis i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-09

Super butki.Super obsluga i expresowa przesylka.Dziekuje i polecam.

Skomentowane przez: Teresa

Data dodania: 2010-03-11

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-12

Piękne buty-nawet ładniejsze niż na zdjęciu. Szybka wysyłka towaru. Gorąco polecam. Wpisuję ten sklep do Ulubionych!!!

Skomentowane przez: Małgosia

Data dodania: 2010-03-11

Dziękujemy za miły komentarz. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-12

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Buty pierwsza klasa!

Skomentowane przez: Krystyna

Data dodania: 2010-03-13

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-13

Bardzo polecam ten sklep. Obsługa ekspresowa. Towar przygotowany do przesyłki w sposób nie budzący żadnych zastrzeżeń. Transakcja przebiegła w sumie w czasie 2 dni, od złożenia zamówienia do otrzymania towaru do domu. Pełen profesjonalizm. Gratuluję sklepowi, a przede wszystkim jego właścicielom, bo dzięki takim firmom nie czuję żadnych obaw przed zakupami na odległość. Gorąco polecam. Perfekcja w każdym calu.

Skomentowane przez: Monika

Data dodania: 2010-03-15

Dziękujemy serdecznie za komentarz. Miło nam słyszeć Pani słowa. Życzymy udanego użytkowania i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-15

Swietny kontakt i ekspresowa wysylka,ja juz mam buty o ktorych marzylam.Dziekuje.

Skomentowane przez: Alla

Data dodania: 2010-03-16

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy i zachęcamy do zaglądania.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-17

Profesjonalna obsługa, buty są rewelacyjne. W razie jakichkolwiek pytań dotyczących obuwia otrzymałam od pana Rafała ( pozdrawiam)wystarczajace informacje. W tym sklepie kupiłam juz trzy pary obuwia.Jestem zadowolona ,na pewno będę robić zakupy w tym sklepie.Polecam!!!!

Skomentowane przez: Janina

Data dodania: 2010-03-19

Dziękujemy za miły komentarz. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-19

Fajne buty, jestem zadowolona .Polecam ten sklep wszystkim zainteresowanym kupowaniem butów przez internet. POZDRAWIAM

Skomentowane przez: Mariola

Data dodania: 2010-03-22

Dziękujemy za komentarz. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-22

Nie no REWELACJA!!!Buty dotarły expresowo,bardzo miły i przede wszystkim profesjonalny kontakt z obsługa sklepu...a buty po prostu CUDOWNE !! Polecam wszystkim zakupy w tym sklepie !!!

Skomentowane przez: Magda

Data dodania: 2010-03-24

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Życzymy udanego noszenia i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-25

Ekspresowe załatwienie sprawy - jednego dnia zapłaciłam a już następnego kurier przyniósł mi paczuszkę z bucikami. ładnie opakowane pudełko, każdy detal dopracowany - w środku miły gest - długopis i kalendarzyk - niby nic a jednak szczypta dobrej obsługi klienta. Buty takie jak chciałam, towar bez zarzutu - na pewno wrócę do tego sklepu!

Skomentowane przez: Agatqa

Data dodania: 2010-03-25

Miło nam, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-25

Super! Jestem zachwycona! Buciki śliczne, dokładnie jak w opisie i na zdjęciu. Mimo wysokiego obcasa bardzo wygodne i dopasowane. Nie mogłam uwierzyć, bo w kwestii doboru butów mam przeogromny problem (b. mała i wąska stopa). Z reguły wybierałam to co jest dobre, ale niekoniecznie na tyle ładne, abym w pełni była zadowolona z zakupu. W tym przypadku: REWELACJA! Już szykuje się do kolejnego zakupu;) Przesyłka błyskawiczna. W poniedziałek przelane pieniądze, we wtorek wysłano towar, a już w środę po południu chodziłam w nowych butkach. POLECAM

Skomentowane przez: Dominika

Data dodania: 2010-03-25

Dziękujemy za komentarz. Miło usłyszeć Pani opinie. Pozdrawiamy i zapraszamy do zaglądania.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-25

Rewelacja! Śliczne buty za rozsądne pieniądze, ekspresowa wysyłka, polecam

Skomentowane przez: Marta

Data dodania: 2010-03-27

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-28

Ze wszystkiego jestem zadowolona. Dobra ,sprawna i ekspresowa obsługa. Polecam.

Skomentowane przez: Bożena

Data dodania: 2010-03-30

Dziękujemy za Pani komentarz. Pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-30

Jetem bardzo zadowolona z zakupu jak na razie dwóch par obuwia w tym sklepie. Buty są rewelacyjne, bardzo wygodne. Ponadto rewelacyjna obsługa i profesjonalne doradztwo. Przesyłka bardzo szybko dociera do klienta. Ocena sklepu na najwyższym poziomie. Pozdrawiam, życzę szczęśliwych i radosnych świąt oraz powodzenia i sukcesów w pracy.

Skomentowane przez: Janina S.

Data dodania: 2010-03-30

Dziękujemy za Pani komentarz. Życzymy Wszystkiego Dobrego z okazji Świąt. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-03-30

Towar rewelacja - buty męskie firmy Lesta. Super błyskawiczna przesyłka, miły kontakt. POLECAM wszystkim zakupy w modnychbutach!!!!!!!! dziękuję i pozdrawiam

Skomentowane przez: Agnieszka S

Data dodania: 2010-04-01

Miło nam, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy i życzymy udanego noszenia.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-01

Sklep jest naprawdę REWELACYJNY. Świetny towar w dużym asortymencie, po bardzo korzystnych cenach. Do tego jeszcze brak kosztów przesyłki!!!! Kontakt ze sklepem doskonały, a podejście do klienta PROFESJONALNE. Przesyłka wysłana błyskawicznie, doskonale zabezpieczona. Polecam!!!!

Skomentowane przez: Elżbieta Wołoch

Data dodania: 2010-04-02

Dziękujemy za pozytywną opinię o naszym sklepie. Zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-02

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa sklepu. duży wybor towaru. Buty bardzo dobrej jakości, wyglad jak na zdjęciu. Miła obsługa. Polecam ten sklep innym klientom.

Skomentowane przez: Ewa Z

Data dodania: 2010-04-07

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-07

Super sklep. Dobre ceny. Błyskawiczna dostawa. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Polecam.

Skomentowane przez: Alicja G.

Data dodania: 2010-04-08

Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy i zachęcamy do zaglądania.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-08

Szybko,sprawnie, profesjonalnie, solidność w każdym calu!Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam!

Skomentowane przez: RAFAŁ A.

Data dodania: 2010-04-08

Miło nam, że jest Pan zadowolony. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-08

Świetny towar, błyskawiczna przesyłka. Polecam sklep!!!

Skomentowane przez: ANNA G.

Data dodania: 2010-04-09

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-10

dziękuję. transakcja szybka, sprawna, profesjonalna.miły kontakt. dodałam do ulubionych i na pewno kiedyś jeszcze skorzystam. pozdrawiam serdecznie.

Skomentowane przez: anna

Data dodania: 2010-04-09

Dziękujemy za miły wpis. Życzymy udanego noszenia i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-10

100% profesjonalizmu - transakcja błyskawiczna - towar w pełni odpowiada ofercie = doskonała prezentacja (a przecież o rozczarowanie w sytuacji zakupów internetowych nietrudno) = pełna satysfakcja. dziękuję !!!

Skomentowane przez: darek ś

Data dodania: 2010-04-15

Miło nam, że spełniliśmy Pana oczekiwania. Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-15

Bardzo udana transakcja, profesjonalna obsługa, stały kontakt mailowy, towar - rewelacja! Serdecznie wszystkim polecam i dziękuję!

Skomentowane przez: magda s

Data dodania: 2010-04-16

Miło nam, że jest Pani zadowolona. Życzymy udanego noszenia i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-16

Otrzymałam towar zgodny z zamówieniem, miła obsługa, sprawnie. Polecam

Skomentowane przez: kasia

Data dodania: 2010-04-16

Dziękujemy za komentarz. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-16

Ja niestety nie mogłam zakupić wybranych przeze mnie modeli, mimo, że miałam wielką chęć. Straciłam czas na poszukiwaniu czegoś w rozmiarze 34. Sklep reklamuje się, że sprzedaje obuwie od 33 numeru, tymczasem wszystkie prezentowane modele zaczynają od 35 lub 36. Szkoda.

Skomentowane przez: Dagmara K

Data dodania: 2010-04-18

Wyjaśniamy, że oferujemy obuwie w takich rozmiarach, lecz niestety nie posiadamy go w każdej chwili.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-19

Polecam. Towar zgodny z opisem. Bezproblemowa wymiana obuwia. Ponadto bardzo dobry kontakt, miła, pomocna obsługa i szybka przesyłka.

Skomentowane przez: MarzenaG.

Data dodania: 2010-04-22

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-23

Szybko, miło i profesjonalnie. polecam.

Skomentowane przez: Irmina

Data dodania: 2010-04-26

Dziękujemy za miły komentarz. Pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-26

Buty super, wygodne i dobrze wykonane. Transakcja na szóstkę! Bardzo szybka przesyłka! Polecam w 100%

Skomentowane przez: BeataZ.

Data dodania: 2010-04-29

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Życzymy udanego noszenia i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-29

Pełen profesjonalizm! Bardzo miła i szybka obsługa, towar identyczny z opisem :) bardzo się cieszę z udanych zakupów i gorąco polecam

Skomentowane przez: Magda

Data dodania: 2010-04-29

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Życzymy udanego noszenia i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-04-29

Szybkie ,sprawne dostarczenie obuwia,bardzo wygodne,jestem zadowolony

Skomentowane przez: STANISŁAW

Data dodania: 2010-05-01

Miło nam, że jest Pan zadowolony. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-03

Transakcja wzorowa. Szybko i profesjonalnie. Polecam!

Skomentowane przez: Monika

Data dodania: 2010-05-07

Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-07

POLECAMY TEN SKLEP jak najbardziej. SUPER SZYBKA PRZESYŁKA. Buty zdążyły dotrzeć za granicę (via Elbląg) w ciagu 9 dni - w dniu urodzin mojego męża. Trafiona niespodzianka. Gratulujemy doboru producentów. Buty z firmy WASAK są piękne, solidnie wykonane i niedroge. Jedyna malutka sugestia: dłuższe sznurowadła dla panów (ca 90 cm). A propos obsługi sklepowej: polecamy jak najbardziej (mieliśmy kłopot ze znalezieniem numeru konta na stronie i nie wiemy, czy oczekiwanie na potwierdzenie przesyłki z podanym kontem nie wydłuża procesu zamówienia po stronie klienta - ale to taka luźna uwaga nie ujmująca nic a nic życzliwej i fachowej obsłudze Sklepu modne buty.pl

Skomentowane przez: Dorota W.

Data dodania: 2010-05-10

Dziękujemy za miły komentarz. Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-10

Dziękuję! miło móc dokonywać zakupów w sklepie, w ktorym klient jest traktowanu z szacunkiem. Bez górnolotnych słów - super, na pewno jeszcze nie raz wpadnę do Was na przyjemne zakupy. Tak po babsku - kolejne buty do kolekcji. Pozdrawiam, życzę sukcesow.

Skomentowane przez: Aleksandra

Data dodania: 2010-05-10

Miło nam usłyszeć Pani opinię. Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-11

Kolejna, jakze udana transakcja!!! Towar swietny, szybka i mila obsluga! POLECAM!!!

Skomentowane przez: Daria

Data dodania: 2010-05-10

Miło nam, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy udanego noszenia.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-10

Szybko i sprawnie. Buty w idealnym stanie i dobrze zabezpieczona przesyłka. Jestem w 100% zadowolony. Osobiście polecam i pewnie nie raz skorzystam z usług tego sklepu:)

Skomentowane przez: Marek

Data dodania: 2010-05-11

Miło nam, ze jest pan usatysfakcjonowany. Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-11

Profesjonalna obsługa. Buty wygodne i ŁADNE :)

Skomentowane przez: MT

Data dodania: 2010-05-12

Dziękujemy za wpis. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-12

BUTY ZGODNE ZE ZDJĘCIEM, WSZYSTKO SPRAWNIE I SZYBKO. POLECAM.

Skomentowane przez: podpis

Data dodania: 2010-05-13

Dziękujemy za komentarz. Pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-14

ŚWIETNY KONTAKT, PROFESJONALNA OBSŁUGA ORAZ BARDZO SZYBKA DOSTAWA !!! JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPU !!! NAPRAWDĘ GORĄCO POLECAM ! !!!

Skomentowane przez: JOANNA

Data dodania: 2010-05-14

Miło nam, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy i życzymy udanego noszenia.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-15

BUCIKI REWELACJA!!! Takie jak na zdjęciu. Miła profesjonalna obsługa!!! Jestem bardzo, bardzo zadowolona!!! To napewno nie moje ostatnie zakupy w tym sklepie! Goraco polecam!!! Nie ukrywam że dostałam także rabacik od firmy dziękuje i pozdrawiam

Skomentowane przez: podpis

Data dodania: 2010-05-17

Dziękujemy za miły komentarz. Miło nam, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy udanego noszenia.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-18

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa. Buty Caprice jak zwykle piękne i wygodne, czekam na kolekcję jesień-zima. Jedynie kolor trochę ciemniejszy niż na zdjęciu.Szczerze polecam sklep, na pewno jeszcze zrobię tu zakupy. Pozdrawiam

Skomentowane przez: Agnieszka

Data dodania: 2010-05-17

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Intensywnie pracujemy nad zdjęciami i wkrótce już powinny idealnie odwzorowywać również kolory butów. Pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-18

Dziękuję za miłą i profesjonalną obsługę oraz szybkie dostarczenie butów .

Skomentowane przez: Natalia

Data dodania: 2010-05-17

Cała przyjemność po naszej stronie. Przesyłamy pozdrowienia.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-18

Dziękuję serdecznie za profesjonalną obsługę! Paczka dotarła do mnie w tempie ekspresowym, bez żadnych problemów, buty są przepiękne, identyczne jak na zdjęciu. Z pewnością skorzystam z Państwa usług ponownie. Pozdrawiam

Skomentowane przez: Patrycja

Data dodania: 2010-05-19

Miło nam słyszeć Pani opinie. Życzymy udanego noszenia i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-19

Sklep godny polecenia. Świetny kontakt, błyskawiczny czas realizacji, rzetelnie i uczciwie. A o to przecież chodzi!

Skomentowane przez: JWojciechowska

Data dodania: 2010-05-19

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy i dziękujemy za komentarz.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-19

Bardzo dziękuję za tak błyskawiczną dostawę. Buty najwyższej jakości, niczym nie różnią się od zdjęcia. Na pewno skorzystam ponownie oraz będę polecać jako firmę godną zaufania.

Skomentowane przez: Kasia

Data dodania: 2010-05-20

Dziękujemy za Pani komentarz. Miło nam , że jest Pani zadowolona. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-20

Super rzetelna, uczciwa, miła i fachowa obsługa. Błyskawiczna wysyłka i dostawa.Buty piękne, najwyższej jakości i komfortowe. Polecam z czystym sumieniem. Szykuje się na większy zakup w przeciąg najbliższego miesiąca.

Skomentowane przez: Magdalena

Data dodania: 2010-05-24

Miło nam usłyszeć Pani zdanie. Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Życzymy udanego noszenia i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-24

Dziękuję za udane zakupy, buty bardzo ładne,bardzo miła i rzetelna obsługa, szybka dostawa. Polecam z czystym sumieniem

Skomentowane przez: Małgorzata

Data dodania: 2010-05-24

Dziękujemy gorąco za Pani komentarz. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-24

Wzorowa transakcja! Przesyłka bardzo szybka, bardzo dobry kontakt z obsługą! Gorąco polecam wszystkim osobom, które mają jakieś wątpliwości! :)

Skomentowane przez: Zadowolona klientka

Data dodania: 2010-05-27

Dziękujemy za miły komentarz. Cieszymy się, że jest Pani usatysfakcjonowana. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-28

Szybka wysyłka, dobry kontakt, towar bez zastrzeżeń - polecam zakupy!!!

Skomentowane przez: napamaja

Data dodania: 2010-05-30

Dziękujemy za wpis i przesyłamy pozdrowienia.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-05-31

Trochę się wahałam ale zaufałam firmie . Zostałam obsłużona elegancko i uczciwie . Nie musiałam płacić za przesyłkę .

Skomentowane przez: Zdzisława

Data dodania: 2010-05-31

Dziękujemy za Pani zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego noszenia.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-01

Bardzo profesjonalna obsługa:)) Jestem zadowolona i mile zaskoczona

Skomentowane przez: Ania, Opole

Data dodania: 2010-06-07

Bardzo nam miło. Dzięujemy za komentarz i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-08

Bardzo dziękuję za śliczne buty. Pierwszy raz kupiłam buty przez internet i muszę powiedzieć że jestem mile zaskoczona .mam nadzieję że następne zakupy będą równie udane.Towar bez zastrzeżeń ekspresowa przesyłka ! Pozdrawiam .

Skomentowane przez: Izabela

Data dodania: 2010-06-08

Cieszymy się, że jest Pani zadowolona. Życzymy udanego noszenia i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-08

Wiele razy kupowałam obuwie przez internet, ale pierwszy raz na stronie ModneButy. Buty są śliczne identyczne ze zdjęciem i opisem. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Przesyłka ekspresowa. Gorąco polecam. P.S Mowa o modelu KOTYL 389 przetańczyłam w nich całą noc:P

Skomentowane przez: Eve

Data dodania: 2010-06-09

Dziękujemy za Pani komentarz. Cieszymy się, że buty dobrze się spisały. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-09

Bardzo solidny sklep. Doskonały i szybki kontakt mejlowy. Przesyłka dostarczona w dwa dni. Gorąco polecam !

Skomentowane przez: Maria

Data dodania: 2010-06-11

Dziękujemy za Pani wpis. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-14

Super sklep , szybka wysyłka polecam !!!!!!!!!

Skomentowane przez: Kamil

Data dodania: 2010-06-11

Miło nam, że jest Pan zadowolony. Pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-14

Duży wybór, dobry kontakt, szybka wysyłka. Zdecydowanie polecam.

Skomentowane przez: Iza

Data dodania: 2010-06-14

Dziękujemy za Pani komentarz. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-15

Gorąco polecam sklep Modnebuty.pl. Miły kontakt e-mailowy, ekspresowa wysyłka, a buciki rewelacyjne ))) Dziękuję i pozdrawiam.

Skomentowane przez: Anna

Data dodania: 2010-06-15

Dziękujemy za Pani wpis i gorąco pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-15

Pełne profesjonalizmu podejście do klienta, towar wysokiej jakości, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

Skomentowane przez: Konrad

Data dodania: 2010-06-17

Miło nam, że jest Pan zadowolony. Dziękujemy za komentarz i pozdrawiamy.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-18

Zamówiłam Wojasy, dojechały z buska do Olsztyna bardzo szybko, szybka, miła i konkretna obsługa e-mailowa, a buty... piękne, narzeczony wniebowzięty, bardzo mu się podobają

Skomentowane przez: Ania z Olsztyna

Data dodania: 2010-06-21

Cieszymy się bardzo. Życzymy udanego noszenia i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-21

Kupiłam dwie pary butów. Buty super, szybka dostawa. Same zalety, żadnych wad:)

Skomentowane przez: Magda

Data dodania: 2010-06-30

Dziękujemy za Pani wpis i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-06-30

Transakcja została przeprowadzona profesjonalnie i z wielkim szacunkiem dla klienta. Buciki bardzo ładne i solidnie wykonane. Jestem bardzo usatysfakcjonowana z obsługi i zakupów. Dziękuję za współpracę. Wszystkim szczerze polecam ten sklep.

Skomentowane przez: Bożena z Nowej Rudy

Data dodania: 2010-07-01

Dziękujemy za komentarz. Cieszymy się, że spełniliśmy Pani oczekiwania. Pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-07-02

Bardzo szybko i profesjonalnie, doskonała obsługa. Polecam.

Skomentowane przez: Mirella

Data dodania: 2010-07-01

Dziękujemy za wpis i pozdrawiamy serdecznie.

Odpowiedź dodana przez: modnebuty.pl

Data odpowiedzi: 2010-07-02

Podziel się swoim komentarzem z innymi
Po zapisaniu się do newslettera sprawdź swoją skrzynkę.
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel